Informationer
Start 10.04.2021 10:00
Slut 11.04.2021 12:00
Lørdag den 10 april fra kl. 10.00 til søndag den 11 april. kl. 12.00

Jubii så nærmer tiden sig hvor vi skal af sted på årets første overnatning. For nogle er dette første gang, at de skal på tur med spejderne, hvilket kan være meget overvældende, så derfor har vi leder planlagt en lille hyggelig tur i vante omgivelser.
For en lille ny spejder kan det være en stor mundfuld, at skulle på spejdertur for første gang så vi har valgt, at turen går til vores egern hytte
Bæver og ulve der lige er startet og endnu ikke har prøvet, at være af sted er her en enestående mulighed for, at prøve kræfter men en overnatning uden mor og far men med alle spejder vennerne.

Bæver og ulve der har prøvet, at være af sted er her en helt fantastisk mulighed for, at have en hyggelig weekend med spejder vennerne og vise de nye hvor helt fantastisk det er, at være på tur med spejderne.
 
Prisen for denne fantastiske weekend er bare 50 kr. så kom og vær med til, at gøre starten på spejderåret helt fantastisk. Tilmeldingen skal ske via vores medlems portal til senest den 8. April  eller dette link:
 
Under turen må spejderne ikke have mobiltelefon med, men vi kan kontaktes på dette nummer: Kathe: 5180 3439
 
MVH Lederne